Etävastaanotot lääkäreille ja muille asiantuntijoille

Pihlajalinnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tavoitat etänä joko Pihlajalinna Terveyssovelluksen kautta tai varaamalla etävastaanottoajan.

Lääkärien etävastaanotot ovat hyvä vaihtoehto hoitaa monia kiireellisiä ja kiireettömiä asioita helposti ilman käyntiä toimipisteessä.

web ylasoiro etalaakari kesa19 1245x364

Pihlajalinna Terveyssovellus

Lataa lääkäri puhelimeesi. Terveyssovelluksen etävastaanotolla pääset keskustelemaan lääkärin tai hoitajan kanssa chatissa tai videoyhteydellä alle minuutissa ilman ajanvarausta. Yöllä pääset keskustelemaan chatissa hoitajan kanssa, ja hoitaja voi tarpeen mukaan konsultoida lääkäriä tai ohjata sinut lääkärin etävastaanotolle. Lääkärin etävastaanotolla voidaan hoitaa mm. monenlaisia akuutteja vaivoja sekä uusia reseptejä.

Pihlajalinna Terveyssovellus on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta. Lue lisää.

Etävastaanotto ajanvarauksella

Voit varata lääkäreillemme ja muille asiantuntijoillemme etävastaanottoaikoja. Etävastaanotolla voit keskustella asiantuntijan kanssa puhelimitse tai videon välityksellä.

Etävastaanotto varataan kuten tavallinenkin vastaanottoaika joko puhelimitse numerosta 010 312 010 tai verkkoajanvarauksesta. Etävastaanotto sopii akuuttien vaivojen lisäksi myös monien kiireettömien asioiden hoitoon. Lue lisää.

web etalaakari sydanoireet v2

Sydänoirepalvelu

Palvelu on tarkoitettu esimerkiksi kiireettömien rytmihäiriö- ja rintakiputuntemusten tai muiden sydänperäisiksi epäiltyjen oireiden selvittelyyn. Soita tai käytä sovelluksella. Lue lisää.