Pihlajalinna Ite Joensuu, Torikatu 25

Joensuussa Pihlajalinna Iten lääkärikeskuksessa ja sairaalassa toimii yli 100 yleis- ja erikoislääkäriä. Lääkärien vastaanottojen lisäksi palvelutarjontaamme kuuluvat työterveys, laboratoriotutkimukset, kuvantamispalvelut sekä sairaalan toimenpiteet ja leikkaukset. Päivystys on avoinna arkipäivisin.

Tarjoamme palveluita kolmessa osoitteessa:

Lääkärien vastaanotot, laboratorio ja sairaala
Osoitteessa Torikatu 25 (sijaitsee kauppakeskus Iso Myyssä)

Työterveys ja osa yleislääkärien vastaanotoista
Osoitteessa Torikatu 33 (sisäänkäynti Yläsatamakadun puolelta)

Kaikki kuvantamisen palvelut
Osoitteessa Torikatu 33 (sisäänkäynti Torikadun puolelta)

Iho ja estetiikka

Pihlajalinna Ite Joensuu tarjoaa nyt myös ihonhoidon palvelut ja esteettiset hoidot samassa osoitteessa. Ihon ja estetiikan yksikkö tarjoaa asiakkaalle laajasti palveluita erilaisten ihosairauksien, arpien ja ikämuutosten hoitoon. Ihon- ja esteettisen hoidon palvelut ovat saatavilla sairaanhoitaja-kosmetologi Jenny Alastalon vastaanotolla lääkärikeskuksen aukioloaikojen mukaisesti arkisin kello 8-19.

Pihlajalinna Ite Joensuun palveluvalikoima

Dermapen 4 -mikroneulaus ja mesoterapia alk. 199 €
DMK-entsyymiterapia alk. 160 €
DMK-ravinnehoito alk. 95 €
Medikaalisen tason hoidot:
MD T.C.A. Touch -pinnoitushoito alk. 200 €
Tribella-laitehoito, korkeataajuinen radiofrekvenssi, IPL-valoimpulssi sekä nanofraktionaalinen ja ablatiivinen radiofrekvenssi alk. 335 €
Led-valohoito alk. 88 €
Juvederm Volite -syväkosteutushoito alk. 390 €

Ajan konsultaatioon voit varata verkosta tai puhelimitse numerosta 010 312 115.

Ajankohtaista

Joensuu mammotarjous

Mammografia ja ultraäänitutkimus -15 %

Pihlajalinna ITE Joensuun toimipisteessä mammografia ja ultraäänitutkimus -15 %. Tarjous koskee kaikkia rintarauhasten tutkimuksia (yhdistelmätutkimus: mammografia & ultraääni, pelkkä mammografia, pelkkä ultraääni). Tarjoukset ovat voimassa Pihlajalinna Joensuussa 31.5.2022 saakka. Saat edut liittymällä kanta-asiakkaaksi. Mammografiatutkimus vaatii lääkärin lähetteen.

Mesoterapia -20 % Joensuu

Mesoterapiat -20 %

Nyt on aika hoitaa ihoa! Neulaushoidot kosteuttavat, kirkastavat ja kiinteyttävät ihoa tehokkaasti.

Mesoterapiassa ihoon pistetään pienin paikallisin pistoksin mesoterapia-aineita käsiteltäville hoitoalueille, ja siinä saadaan haluttu määrä vaikuttavaa ainetta kasvojen eri osiin. Hoidossa käytettävät aineet valitaan ihotyypin ja mahdollisen iho-ongelman mukaan. Hoidot sopivat kaikenikäisille.

Mesoterapiat nyt - 20 % (norm. alk. 237 €). Tarjous voimassa 31.7. saakka.

Hinta määräytyy hoidettavan alueen ja hoitoaineiden mukaan, joka määritellään yksilöllisesti. Varaa aika esteettisen hoitajan maksuttomassa arviokäyntiin, jossa pääsee keskustelemaan hoitovaihtoehdoista.

Ajanvaraus

Hoidot toteuttaa sairaanhoitaja Jenny Alastalo. Tule maksuttomaan konsultaatioon Pihlajalinna Ite Joensuuhun, Torikatu 25. Konsultaatiokäynnillä keskustelemme juuri sinulle sopivasta hoitovaihtoehdosta. Varaa aika tai puhelimitse numerosta 010 312 019 tai verkkoajanvarauksesta.

Katso Joensuun ajankohtaiset uutiset.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Ite Joensuu, Torikatu 25

Torikatu 25 A, 2. krs

80100Joensuu

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki