Pihlajalinnan Kangasalan toimipisteessä sinua palvelevat ammattitaitoiset yleis- ja erikoislääkärit sekä muut terveysalan ammattilaiset. Saman katon alla ovat myös kattavat laboratoriopalvelut.

Yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanottojen lisäksi tarjoamme työterveyspalvelut sekä fysioterapiaa ja jalkahoitoa. Erikoisalojen tarjonta on kattava: osaajiemme joukossa mm. lastenlääkäreitä, gynekologeja, ortopedi, neurologi ja korva-nenä-kurkkutautien erikoislääkäreitä.

Lääkärikeskuksessa on yleislääkäripäivystys joka päivä myös ilman ajanvarausta. Tervetuloa!

Tampereen kaupungin valinnanvapauskokeilu päättyy 30.9.2019. Kiitämme kaikkia kokeiluun osallistuneita.

Asiakkaat, jotka ovat itse valinneet terveysasemansa kokeilun jälkeiselle ajalle, hoidetaan valitsemallaan terveysasemalla 1.10. alkaen. Ne asiakkaat, jotka eivät ole itse valinneet uutta terveysasemaa, hoidetaan heidän osoitteensa mukaisella terveysasemalla. Osoitteen mukaisen terveysaseman voi tarkistaa osoitteesta https://www.tampere.fi/terveysasemahaku

Lisätietoja saatte Tampereen kaupungin terveyspalvelujen neuvonnasta puh 03 10023. https://www.tampere.fi/10023

LähiTapiola Pirkanmaan henkilövakuutusasiakkaiden terveyspalvelu ja sairaanhoidon ajanvaraus, puh. 03 3391 1200, valitse palveluvalikosta 2. Lue lisää osoitteesta https://www.lahitapiola.fi/pirkanmaanterveyspalvelu.

Ajankohtaista

Katso Pirkanmaan ajankohtaiset uutiset ja edut.

Pihlajalinna Kangasalla on luovuttu käteisen rahan käytöstä maksuvälineenä 16.10.2019.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Kangasala

Kaarninkuja 3

36220Kangasala

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä