Pihlajalinna Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä sekä noin 50 terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla, ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti. Tervetuloa!

Tampereen kaupungin valinnanvapauskokeilu päättyy 30.9.2019. Kiitämme kaikkia kokeiluun osallistuneita.

Asiakkaat, jotka ovat itse valinneet terveysasemansa kokeilun jälkeiselle ajalle, hoidetaan valitsemallaan terveysasemalla 1.10. alkaen. Ne asiakkaat, jotka eivät ole itse valinneet uutta terveysasemaa, hoidetaan heidän osoitteensa mukaisella terveysasemalla. Osoitteen mukaisen terveysaseman voi tarkistaa osoitteesta https://www.tampere.fi/terveysasemahaku

Lisätietoja saatte Tampereen kaupungin terveyspalvelujen neuvonnasta puh 03 10023. https://www.tampere.fi/10023

LähiTapiola Pirkanmaan henkilövakuutusasiakkaiden terveyspalvelu ja sairaanhoidon ajanvaraus numeossa 03 3391 1200, valitse palveluvalikosta 2. Lue lisää osoitteesta https://www.lahitapiola.fi/pirkanmaanterveyspalvelu.

web ylasoiro uusi mri 1245x364

Vihdoinkin magneettikuvaus, jossa uskaltaa avata silmänsä

Uusi magneettikuvauslaitteemme on tilavampi, hiljaisempi ja ennen kaikkea viihdyttävämpi. Rentoudu maisemaa tai vaikka piirrettyjä katsellen, ja anna meidän ottaa Tampereen tarkimmat magneettikuvat. Lue lisää.

Ajankohtaista

Katso Pirkanmaan ajankohtaiset uutiset ja edut.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Koskiklinikka

Hatanpään valtatie 1

33100Tampere

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä