Pihlajalinna Hiironen

Poikkeusaukioloaikoja 25.–29.5.2022 välisenä aikana

Potilastietojärjestelmien yhdistyminen aiheuttaa poikkeuksia aukioloihin ja käyttökatkoksia digipalveluihin.

Poikkeusaukioloajat
Ke 25.5. klo 8–17
To 26.5. suljettu
Pe 27.5. yleis- ja erikoislääkärien vastaanotot klo 8–17
La 28.5. klo 11–18
Su 29.5. klo 11–18

Huom! Pe 27.5. Vastaanotto on mahdollinen vain sellaiselle toiminnalle, jossa ei ole tarvetta päästä kuvantamisen tietokantoihin mm. fysioterapia.

Ortopedien traumapäivystys, yleislääkärin vastaanotto ja mahdollinen lastenlääkärin vastaanotto ja kuvantaminen ja laboratorio toiminnot siirtyvät ke 25.5. klo 16 Pihlajalinna Oulu Isokadulle.

Pihlajalinna Oulu Isokatu yhteystiedot ja saapumisohjeet

Täyden palvelun lääkärikeskus

Olemme täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala Kiilakivenkujalla. Meiltä saat yleis- ja erikoislääkäripalveluiden lisäksi kattavat laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut. Pihlajalinna Hiironen tarjoaa tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista. Huolehdimme siitä, että asiakas saa oikeanlaista hoitoa, oikeaan aikaan.

Oulun tapaturmapäivystys hoitaa sinut kuntoon

Tapaturmapäivystyksessämme hoidetaan äkillisiä vammoja. Hoidamme sinut kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa - oli kyseessä sitten haava tai murtuma. Pidennetyt ilta-aukioloaikamme ja viikonloppupäivystys mahdollistavat sen, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti.

Ortopedimme päivystää kaikkina aikoina.

Tapaturmapäivystyksemme palvelee aukioloaikoinamme myös ilman ajanvarausta.

Kuvantamisen huippuosaamista

Kuvantaminen on aina osa hoitopolkua, johon kuuluu diagnoosi, vamman hoito ja kuntoutus. Kuvantaminen suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun tarpeisiisi.

  • Magneettikuvauksella saadaan otettua tarkempia kuvia. Käytössämme on markkinoiden tehokkain magneettikuvauslaite
  • Röntgenkuvaus on nopea ja luotettava tapa tutkia nivelten ja luiden kuntoa
  • Kartiokeilakuvauksella saadaan erittäin tarkkoja kuvia esimerkiksi pienistä nivelistä ja luista alhaisella säderasituksella
  • Ultraäänitutkimus on turvallinen tapa tutkia tuki- ja liikuntaelimistöä, sisäelimiä sekä vatsan että kaulan alueita.

Käytössämme on moderni 3T MRI laite sekä suoradigitaalinen röntgenkuvauslaitteisto ja kartiokeilatietokonetomografialaite ortopedisiin kuvauksiin.

Pohjola Sairaala Oulu on Pihlajalinna Hiironen

Pohjola Sairaala Oulu on siirtynyt Pihlajalinnan omistukseen helmikuussa 2022. Samalla Pohjola Sairaala Oulun nimi muuttui Pihlajalinna Hiiroseksi. Sijaitsemme tutulla paikalla osoitteessa Kiilakivenkuja 1 Oulu.

Pihlajalinna Hiironen tarjoaa tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista. Huolehdimme siitä, että asiakas saa oikeanlaista hoitoa, oikeaan aikaan.

Pohjola Sairaalan tutut asiantuntijat Helsingistä, Turusta, Kuopiosta, Tampereelta ja Oulusta löydät Pihlajalinnan verkkoajanvarauksesta.

Palvelumme Oulussa

Ortopedia | Käsikirurgia | Lastentautien erikoislääkäri | Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri| Fysioterapia | Fysiatri | Lääkärien vastaanotot

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1

90250Oulu

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki