Etälääkärikäynti kanta-asiakkaille

Pihlajalinnan lääkärin etävastaanotto on avoinna klo 7–23 vuoden jokaisena päivänä. Nyt tarjoamme yhden etälääkärikäynnin ilmaiseksi Pihlajalinnan kanta-asiakkaille (norm. 33-47 euroa + Kanta-maksu). Käynnin voi hyödyntää sen jälkeen, kun on liittynyt Pihlajalinnan asiakkuusohjelmaan.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan chatissa ja tarvittaessa videoyhteydellä lääkärin kanssa. Etävastaanotolla hoituvat monenlaiset akuutit vaivat, kuten virtsatietulehdukset, ylähengitystieinfektiot, silmätulehdukset ja ihottumat.

Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptisi, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman. Terveyssovelluksen aiemmista tapahtumista näet myös sinulta aiemmin Pihlajalinnan vastaanottojen kautta otetut laboratoriotutkimusten tulokset.

Palvelu ei sovellu vakavan sairauden hoitoon eikä tilanteisiin jotka vaativat fyysistä tutkimista. Lääkäri arvioi tilanteesi yksilöllisesti. Terveyssovelluksen kautta ei määrätä uni- ja psyykelääkkeitä tai vahvoja särkylääkkeitä (PKV –lääkkeitä). Myöskään esimerkiksi korvatulehdukseen tai poskiontelotulehduksen ei määrätä antibioottia terveyssovelluksen kautta, koska nämä vaativat tilanteen arvioimisen vastaanotolla.

Pääset etälääkäriin Pihlajalinna-mobiilisovelluksella. Hyödynnä maksuton etälääkärikäyntisi näin:

  1. Saat ilmaisen etävastaanoton, kun olet liittynyt kanta-asiakkaaksi. Jos et ole vielä kanta-asiakas, liity asiakkuusohjelmaan Oma Pihlajalinna -palvelussa ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla. Sen jälkeen etu näkyy mobiilisovelluksessa.
  2. Lataa Pihlajalinna-sovellus App Storesta tai Google Playsta. Sovelluksen lataaminen on maksutonta.
  3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  4. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  5. Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen etävastaanottokäyntisi.

Tarjous on voimassa toistaiseksi Pihlajalinnan uusille ja vanhoille yksityisasiakkaille, jotka ovat liittyneet kanta-asiakkaaksi. Uudet kanta-asiakkaat: jotta käynnistä ei peritä maksua, liity ensin kanta-asiakkaaksi Oma Pihlajalinna -palvelussa tai Pihlajalinna-sovelluksessa ja siirry etävastaanotolle vasta sen jälkeen.

Katso ohjevideo Pihlajalinna terveyssovelluksen ja etälääkärin lataamiseen ja käyttöön