Meillä Pihlajalinnassa on tehtävä: autamme ihmisiä elämään parempaa elämää. Teemme työtä sinun terveytesi ja hyvinvointisi eteen. Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!

Pihlajalinnan kanta-asiakkaana saat etuja, kutsuja tapahtumiin ja asiantuntijatapaamisiin sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Kerromme uusista palveluista ensimmäisenä kanta-asiakkaille.

influenssa

Influenssarokotus 35 €

Influenssakausi lähestyy. Varaudu siihen ajoissa, jotta saat suojan influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan koko kauden ajaksi. Hinta sisältää hoitajan rokotusvastaanoton, rokoteaineen sekä toimistomaksun. Normaalihinta 42 €. Lue lisää.

web ylasoiro pneumokokki 1245x364

Pneumokokkirokotus alk. 64 €

Suojaudu pneumokokkia vastaan rokotteella. Kokonaishinta vaihtelee valittavan rokoteaineen mukaan. Hinta sisältää hoitajan rokotusvastaanoton, rokoteaineen sekä toimistomaksun. Pneumovax: 64 € (norm. 70 €), Prevenar 13: 108 € (norm. 115 €). Lue lisää.

HKA 5859 banneri

Voi hyvin -laboratoriopaketti 50 €

Mietityttääkö kolesteroli, verensokeri, hemoglobiini tai rauta-arvot? Voi hyvin -laboratoriotutkimuspaketti on tarkoitettu kaikille omasta terveydestään kiinnostuneille. Tarkista terveydentilasi laboratoriotutkimuksilla helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä. Normaalihinta 125 €. Lue lisää.

Web ylasoiro hymy2 1245x364

Suuhygienistin vastaanotto ilman toimistomaksua -12 €

Ennaltaehkäise suun sairauksia käymällä säännöllisesti hampaiden puhdistuksessa. Normaalihinta alkaen 70 €. Lue lisää.

kantis bannerit forever ilman tekstia

Forever Premium 234 € tai Lite 89,50 € -jäsenyys 6 kk

Premium 234 € (sis. ryhmäliikunta + kuntosali, norm. 389-521 €). Lite 89,50 € (sis. kuntosali, norm. 161 €). Lue lisää.

Liity kanta-asiakkaaksi!

Liity kanta-asiakkaaksi Oma Pihlajalinna -palvelussa. voi liittyä myös Pihlajalinna-terveyssovelluksessa profiilitiedoissa. Asiakkuusohjelmaan kuuluminen on maksutonta, eikä kanta-asiakkuus edellytä ostoja Pihlajalinnasta.

Voit esittää toiveitasi ja antaa palautetta tästä.

Tervetuloa mukaan!