Meillä Pihlajalinnassa on tehtävä: autamme ihmisiä elämään parempaa elämää. Teemme työtä sinun terveytesi ja hyvinvointisi eteen. Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!

Pihlajalinnan kanta-asiakkaana saat etuja, kutsuja tapahtumiin ja asiantuntijatapaamisiin sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Kerromme uusista palveluista ensimmäisenä kanta-asiakkaille.

10 %:n jatkuva alennus yleisestä toimistomaksusta kanta-asiakkaille!

Saat edun käydessäsi lääkärin vastaanotolla. Norm. 19,90 €, alennettuna 17,91 €. Alennus annetaan maksun yhteydessä. Voimassa 31.12.2019 saakka.

kee ohjelma omat bannerit matala influenssa
Influenssakausi lähestyy. Rokote kannattaa hankkia ajoissa, jotta saat suojan influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan koko kauden ajaksi. Kanta-asiakkaille rokotus tarjoushintaan 35 € (norm. 42 €)

kee ohjelma omat bannerit matala liikkujanlabra
Uutta puhtia liikuntaan: tarkista veriarvot ja riittävä ravintoaineiden saanti. Sisältää perusverenkuvan, trombosyytit, ferritiiniarvot sekä rasva- ja sokeriarvot. Liikkujan laboratoriopaketti kanta-asiakkaille 65 € (norm. 130 €). Tutustu ja tilaa!

kee ohjelma omat bannerit matala etalaakari
Lääkäriin missä ja milloin tahansa, ilman vastaanottokäyntiä. Pihlajalinnan etälääkärivastaanotto on avoinna klo 7–23 vuoden jokaisena päivänä. Kanta-asiakkaille yksi ilmainen käynti (norm. 33-47 €). Voimassa 31.12.2019 saakka. Liity ja lataa sovellus

Liity kanta-asiakkaaksi!

Liity kanta-asiakkaaksi Oma Pihlajalinna -palvelussa. voi liittyä myös Pihlajalinna-terveyssovelluksessa profiilitiedoissa.

Asiakkuusohjelmaan kuuluminen on maksutonta, eikä kanta-asiakkuus edellytä ostoja Pihlajalinnasta.

Voit esittää toiveitasi osoitteeseen asiakkuusohjelma@pihlajalinna.fi.

Tervetuloa mukaan!