Meillä Pihlajalinnassa on tehtävä: autamme ihmisiä elämään parempaa elämää. Teemme työtä sinun terveytesi ja hyvinvointisi eteen. Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!

Pihlajalinnan kanta-asiakkaana saat etuja, kutsuja tapahtumiin ja asiantuntijatapaamisiin sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Kerromme uusista palveluista ensimmäisenä kanta-asiakkaille.

Edut ovat voimassa 31.1.2021 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarkista palvelun saatavuus toimipisteestäsi.

dvitamiini

D-vitamiinitutkimus 49 €

Tiedätkö saatko tarpeeksi D-vitamiinia? Mittaa D-vitamiinitasosi. Hinta sisältää toimistomaksun. Norm. 97 €. Lue lisää.

web ylasoiro pneumokokki 1245x364

Pneumokokkirokotus 108 €

Suojaudu pneumokokkia vastaan rokotteella. Hinta sisältää hoitajan rokotusvastaanoton, rokoteaineen sekä toimistomaksun. Norm. 115 €. Lue lisää.

uniklinikka

Uniongelmien alkukartoitus univalmentajan tekemänä 59 €

Vaikeuksia nukahtaa? Onko uni katkonaista? Uniongelmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Hinta sisältää toimisto- ja kantamaksun. Norm. 89 €. Lue lisää.

Forever online 1245x364

Forever Online -palvelu 6 kk 29 €

Foreverin suosituimmat ryhmäliikuntatunnit suoraan kotiisi ohjattuna. Mukana joogaa, pilatesta ja venyttelyä sekä tanssi- ja lihaskuntotunteja. Norm. 72 €. Lue lisää.

Liity kanta-asiakkaaksi!

Liity kanta-asiakkaaksi Oma Pihlajalinna -palvelussa. Voit liittyä myös Pihlajalinna-terveyssovelluksessa profiilitiedoissa. Asiakkuusohjelmaan kuuluminen on maksutonta, eikä kanta-asiakkuus edellytä ostoja Pihlajalinnasta.

Voit esittää toiveitasi ja antaa palautetta tästä.

Tervetuloa mukaan!