Hyödynnä yhteistyö!

Tue Suomen Metsästäjäliittoa keskittämällä lääkärikäynnit Pihlajalinnaan.
Kaikki liittomme jäsenet ja perheenjäsenet voivat nyt tukea Metsästäjäliittoa helposti keskittämällä lääkäriasioinnin Pihlajalinnaan.

Kanta-asiakasedut
Bonusasiakkaana olet myös Pihlajalinnan Kanta-asiakas ja pääset hyödyntämään Metsästäjäliiton edut 1.5.2021 alkaen.

Ajokortti1 lääkärinlausunto
88€ (-20%)

Reseptin uusiminen
10€ (-37%)

Punkkirokotus
116,20€ (-33%)

Etävastaanotto chat 10 min
alkaen 26€ (-10%)

Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta. Liittymällä jäsen tai kannattaja saa käyttöönsä myös Pihlajalinnan vaihtuvat asiakkuusohjelman edut.

Henkilö- tai potilastietoja tai muita tietoja ostoista ei luovuteta eteenpäin tukemallesi liitolle. Liitolle ilmoitetaan ainoastaan kaikkien bonusohjelmaan liittyneiden henkilöiden yhteensä keräämä bonuksen määrä. Pihlajalinna-konsernin tietosuoja- ja tietoturvapolitiikasta voit lukea lisää täältä.

Bonukseen liittyminen Pihlajalinna-terveyssovelluksessa

  1. Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus maksutta App Storesta tai Google Playsta.

  2. Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut palveluun jatkossa.

  3. Valitse sovelluksen alareunan valikosta Bonus.

  4. Etsi ja valitse haluamasi tukikohde valikosta. Samalla voit liittää myös alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen.

sovelluskaupat

Bonukseen liittyminen selaimella

  1. Ota Oma Pihlajalinna -palvelu käyttöön menemällä sivulle oma.pihlajalinna.fi joko tietokoneen tai puhelimen selaimella. Vahvan tunnistautumisen vuoksi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla pankkitunnukset.

  2. Valitse valikosta Oma profiili.

  3. Liity sitten Pihlajalinnan asiakkuusohjelmaan Oma profiili -sivulla olevan liittymiskaavakkeen avulla. Valitse kyllä kohdassa Haluan liittyä asiakkuusohjelmaan. Muista myös tallentaa muutokset.

  4. Klikkaa hiirellä uudestaan oikeassa yläkulmassa oman nimesi kohdalla ja valitse avautuvasta valikosta Tietosuoja. Tietosuoja-sivulla näet liittymispäiväsi asiakkuusohjelmaan. Tämän alapuolella näet tietosuojalausekkeen Pihlajalinna Bonukseen liittymistä varten.

  5. Valittuasi haluamasi seuran tai yhteisön voit liittää mukaan perheessäsi asuvat alaikäiset lapset.

Katso ohjevideo liittymisestä.